Φίλες και φίλοι,

σας καλοσωρίζω στον διαδικτυακό μου τόπο. 

Όταν ο Νικήτας Κακλαμάνης μου ζήτησε να συμμετέχω στο συνδυασμό του για δεύτερη φορά εκπροσωπόντας όλους εσάς, αποδέχτηκα την πρόταση του με μεγάλη χαρά. Το 2006 εξελέγην Διαμερισματικός Σύμβουλος στο 3ο Δημ/κο Διαμέρισμα. Σαν κάτοικος Πετραλώνων για 27 χρόνια και σήμερα  κάτοικος Φιλοπάππου γνωρίζω καλά τις αδυναμίες και τις ελλείψεις της περιοχής.

Είναι για μένα τιμή και παράλληλα χρέος μου σαν σύζυγος και πατέρας να αγωνιστώ για τα κοινά μας οράματα και τις κοινές μας φιλοδοξίες. Να αγωνιστώ για να κάνουμε ξανά την Αθήνα ασφαλή για εμάς και τα παιδιά μας.Τους το χρωστάμε. Να αγωνιστώ για μια Αθήνα σύγχρονη που δεν χάνει την κοινωνική της ευαισθησία, μια Αθήνα καθαρή, μια Αθήνα ανθρώπινη.

Έχοντας υπηρετήσει σε όλη μου τη ζωή στο Σώμα της ΕΛ.ΑΣ. απο χαμηλές και ανώτερες θέσεις δούλεψα με αυταπάρνηση και αμεροληψία και με κύριο γνώμονα το συμφέρον του Πολίτη.

Ζητώ λοιπόν τη στηριξή σας για να κάνουμε το όραμά Μας πράξη.

Ας δώσουμε στην ψήφο μας την αξία που της αρμόζει.


Με εκτίμηση

Δημήτρης Γιαννελάκης

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟ 4Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Το πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων "Ολοκληρωμένη Αστική Ανάπτυξη - 4ο Δημοτικό Διαμέρισμα Δήμου Αθηναίων" εντάσσεται στα εξής μέτρα:
Ολοκληρωμένες παρεμβάσεις αστικής ανάπτυξης σε τοπικές ζώνες μικρής κλίμακας - Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ)
Ολοκληρωμένες παρεμβάσεις αστικής ανάπτυξης σε τοπικές ζώνες μικρής κλίμακας - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ): Αναβάθμιση οικιστικού ιστού - χώροι πρασίνου, αναψυχής, πολιτισμού του Π. Ε. Π. Αττικής 2000-2006 του Γ' ΚΠΣ




Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη παρέμβαση αστικής αναβάθμισης στην περιοχή του 4ου διαμερίσματος και συγκεκριμένα στις γειτονιές:
Ακαδημία Πλάτωνος: Ακαδημία Πλάτωνος, 'Άγιος Γεώργιος
Κολωνός: Κολωνός, 'Άγιος Κωνσταντίνος
Σεπόλια: Σεπόλια, 'Άγιος Μελέτιος, Λόφος Σκουζέ
Νιρβάνα: Τρεις Γέφυρες, Κάτω Πατήσια, Θυμαράκια
Κολοκυνθού: Περικλείεται από τις οδούς Κηφισού, Αθηνών, Αδμήτου, Ιωνίας, Νιρβάνα

Οι δράσεις του προγράμματος επιμερίζονται στις ακόλουθες κατηγορίες:
Α. Αστικές Αναπλάσεις
Β. Κοινωνικές Δομές
Γ. Δράσεις Δημοσιότητας - Ευαισθητοποίησης
Δ. Δράσεις Δικτύωσης
Ε. Δράσεις Συμβουλευτικής
Στ.Προκατάρτιση - Κατάρτιση
Ζ. Προώθηση στην Απασχόληση


Η καινοτομία του προγράμματος έγκειται στον ολοκληρωμένο χαρακτήρα του: το πρόγραμμα αντιμετωπίζει την ανάπτυξη στη περιοχή σφαιρικά περιλαμβάνοντας δράσεις που παρεμβαίνουν στις υποδομές, στον οικονομικό και κοινωνικό τομέα της περιοχής.