Φίλες και φίλοι,

σας καλοσωρίζω στον διαδικτυακό μου τόπο. 

Όταν ο Νικήτας Κακλαμάνης μου ζήτησε να συμμετέχω στο συνδυασμό του για δεύτερη φορά εκπροσωπόντας όλους εσάς, αποδέχτηκα την πρόταση του με μεγάλη χαρά. Το 2006 εξελέγην Διαμερισματικός Σύμβουλος στο 3ο Δημ/κο Διαμέρισμα. Σαν κάτοικος Πετραλώνων για 27 χρόνια και σήμερα  κάτοικος Φιλοπάππου γνωρίζω καλά τις αδυναμίες και τις ελλείψεις της περιοχής.

Είναι για μένα τιμή και παράλληλα χρέος μου σαν σύζυγος και πατέρας να αγωνιστώ για τα κοινά μας οράματα και τις κοινές μας φιλοδοξίες. Να αγωνιστώ για να κάνουμε ξανά την Αθήνα ασφαλή για εμάς και τα παιδιά μας.Τους το χρωστάμε. Να αγωνιστώ για μια Αθήνα σύγχρονη που δεν χάνει την κοινωνική της ευαισθησία, μια Αθήνα καθαρή, μια Αθήνα ανθρώπινη.

Έχοντας υπηρετήσει σε όλη μου τη ζωή στο Σώμα της ΕΛ.ΑΣ. απο χαμηλές και ανώτερες θέσεις δούλεψα με αυταπάρνηση και αμεροληψία και με κύριο γνώμονα το συμφέρον του Πολίτη.

Ζητώ λοιπόν τη στηριξή σας για να κάνουμε το όραμά Μας πράξη.

Ας δώσουμε στην ψήφο μας την αξία που της αρμόζει.


Με εκτίμηση

Δημήτρης Γιαννελάκης

Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Απόψε στις 20:00 η τελετή μετονομασίας του Θεάτρου Κολωνού

Σήμερα, Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί από τον Δήμαρχο Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη η τελετή ονοματοδοσίας του Θεάτρου Κολωνού, που αναβλήθηκε το Σάββατο 25-09-2010 λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών.



Ο Δήμος Αθηναίων, θα μετονομάσει το Θέατρο Κολωνού σε Θέατρο "Λάμπρος Κωνσταντάρας - Γιάννης Γκιωνάκης", τιμώντας με αυτόν τον τρόπο τους δύο μεγάλους Έλληνες κωμικούς που ταυτίστηκαν με τα χρυσά χρόνια του ελληνικού κινηματογράφου και άφησαν την προσωπική τους σφραγίδα στο θέατρο και στον κινηματογράφο.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η θεατρική παράσταση "Ο φίλος μου ο Λευτεράκης" σε σκηνοθεσία & διασκευή Μιχάλη Ρέππα - Θανάση Παπαθανασίου, με τους Γιάννη Τσιμιτσέλη, Βασιλική Ανδρίτσου, Βάσω Λασκαράκη, Σοφία Βογιατζάκη κ.α.