Φίλες και φίλοι,

σας καλοσωρίζω στον διαδικτυακό μου τόπο. 

Όταν ο Νικήτας Κακλαμάνης μου ζήτησε να συμμετέχω στο συνδυασμό του για δεύτερη φορά εκπροσωπόντας όλους εσάς, αποδέχτηκα την πρόταση του με μεγάλη χαρά. Το 2006 εξελέγην Διαμερισματικός Σύμβουλος στο 3ο Δημ/κο Διαμέρισμα. Σαν κάτοικος Πετραλώνων για 27 χρόνια και σήμερα  κάτοικος Φιλοπάππου γνωρίζω καλά τις αδυναμίες και τις ελλείψεις της περιοχής.

Είναι για μένα τιμή και παράλληλα χρέος μου σαν σύζυγος και πατέρας να αγωνιστώ για τα κοινά μας οράματα και τις κοινές μας φιλοδοξίες. Να αγωνιστώ για να κάνουμε ξανά την Αθήνα ασφαλή για εμάς και τα παιδιά μας.Τους το χρωστάμε. Να αγωνιστώ για μια Αθήνα σύγχρονη που δεν χάνει την κοινωνική της ευαισθησία, μια Αθήνα καθαρή, μια Αθήνα ανθρώπινη.

Έχοντας υπηρετήσει σε όλη μου τη ζωή στο Σώμα της ΕΛ.ΑΣ. απο χαμηλές και ανώτερες θέσεις δούλεψα με αυταπάρνηση και αμεροληψία και με κύριο γνώμονα το συμφέρον του Πολίτη.

Ζητώ λοιπόν τη στηριξή σας για να κάνουμε το όραμά Μας πράξη.

Ας δώσουμε στην ψήφο μας την αξία που της αρμόζει.


Με εκτίμηση

Δημήτρης Γιαννελάκης

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Καλεσμένος στην ημερίδα της ΠΟΑΣΥ με θέμα "Οχι στη βία απ' όπου κι αν προέρχεται" ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Γιαννελάκης Δημήτρης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την 21/10/2010 σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας ημερίδα με θέμα "Οχι στη βία απ' όπου κι αν προέρχεται" που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων. Στις εργασίες τηε ημερίδας είχαν προσκληθεί και παρευρέθηκαν εκτός από την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας διακεκριμένοι επιστήμονες οπως ο καθηγητής εγκληματολογίας κ. Πανούσης Γιάννης, ο αρθογράφος της "Καθημερινής", ο κ. Κουσέτης Διονύσιος μέλος της "Διεθνούς Αμνηστίας", ο υπ. διδ. Εγκληματολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Χαινάς Ευάγγελος, ο εκπρόσωπος της EUROCOP, εκπρόσωποι συνδικαλιστικών φορέων και του αθλητικού χώρου (ποδοσφαιριστές,διαιτητές Super League). Τις εργασίες διήυθυναν άντιστοιχα ο δημοσιογράφος κ. Σεραφείμ Φυντανίδης και ο αρθρογράφος κ. Μάλλιαρης Νίκος. Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Φωτόπουλος αναφέρθηκε εκτός του προβλήματος για τα γενεσιουργά αίτια της βίας, στις πρωτοβουλίες της ΠΟΑΣΥ με έντονο συμβολισμό όπως: "καθιέρωση ήμερας μνήμης των πεσόντων στο καθήκον Αστυνομικών", "καθιέρωση ημέρας αγώνα κατά της κρατικής αυθαιρεσίας την 9η Οκτωβρίου κάθε έτους", την συνδιάσκεψη συνδικαλιστικών στελεχών για καθιέρωση Αντιρατσιστικού Δεκαλόγου κ.α"¨Εκλεισε δε την εισήγησή του λέγοντας οτι "είναι να μιλήσουμε για κίνημα οπαδών της μη βίας"

Με την ιδιότητά του ως Γενικός Γραμματέας της Π.Ε.Α.Α.Α.Π. παρακολούθησε τις εργασίες της ημερίδας Υποστράτηγος ΕΛ.ΑΣ. ε.α. ο οποίος σε παρέμβασή του τόνισε την αγάπη και συμπαράσταση των αποστράτων Αξιωματικών της Αστυνομίας προς τους εν ενεργεία συναδέλφους τους.
Επίσης διαβεβαίωσε οτι με την ιδιότητά του ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος του Συνδυασμού "Αθήνα,Πόλη της Ζωής μας" του Νικήτα Κακλαμάνη θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για υλοποίηση του αιτήματος της ΠΟΑΣΥ προς ρον Δήμο Αθηναίων το σημείο δολοφονίας του Αρχιφύλακα Νεκταρίου Σάββα σε ομώνυμη οδό σαν ελάχιστο δείγμα απόδοσης τιμής στα θύματα τρομοκρατίας.